12/4/12

Όποιος είπε πως η Αθήνα δεν είναι πανέμορφη, δεν ξέρει τι του γίνεται...

Πόσο αναλγητικός είναι μερικές φορές λίγος χρόνος με τον εαυτό σου. Να περιπλανιέσαι στα σοκάκια της Αθήνας και να νιώθεις πραγματικά ελεύθερη. Από όλους και όλα. Τέτοιες μικρές στιγμές είναι που βοηθάνε. Νιώθω ζωντανή και αναζωογονημένη! Βέβαια πονάνε τα πόδια μου, για να πω την αλήθεια αλλά άξιζε! 
Συγκαταλέγω τον εαυτό μου στις βορειοπροαστιώτισσες, που για κακή τους τύχη, ποτέ δεν είχαν το κέντρο ως πρώτη επιλογή στις εξόδους τους. Κρίμα, πολύ πολύ κρίμα. Η Αθήνα είναι τόσο ζωντανή, και σε παραπλανεί να περιηγηθείς στους δρόμους της μέχρι να γονατίσεις! Όποιος είπε πως το κέντρο δεν είναι ωραίο, και πως έχει γεμίσει μετανάστες και πως δεν θυμίζει σε τίποτα την Αθήνα του παρελθόντος, με κάθε σεβασμό έχω να πω πως δεν ξέρει πολύ απλά τι του γίνεται. 
Προτείνω ανεπιφύλακτα βόλτα στην Πλάκα και στο Θησείο, και αν αντέχετε, ανεβείτε μέχρι την Ακρόπολη. Το μουσείο είναι από τα πιο ενδιαφέροντα που έχουμε, και είναι κρίμα να το επισκέπτονται τόσοι και τόσοι τουρίστες, και όχι οι ίδιοι οι κάτοικοι της Αθήνας.
Πάρτε μια γεύση από την ομορφιά που περιμένει να την ανακαλύψετε! 
Πολλά φιλιά!Προστατέψτε αυτή την υπέροχη χώρα...θέλω να προλάβω να την ανακαλύψω...

2 σχόλια:

  1. Η Αθήνα είναι πανέμορφη πόλη!!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ! Αλήθεια <3 Πρέπει απλά να έχεις το θάρρος και το χρόνο να την ανακαλύψεις... Ειδικά το βράδυ ( παρα τους κινδύνους της) είναι μαγική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο συμφωνώ!! Μακάρι να μην φοβόσουν τόσο πολύ το βράδυ! Αλλιώς πραγματικά θα ήμουν συνέχεια!

      Διαγραφή

χμμ...